Boodschappen en tekens vanuit de spirituele wereld

Mijn ouders zijn beiden overleden mijn vader al zo 10 jaar geleden en mijn moeder 2 jaar geleden. Het voelt fijn dat ik weet met mijn kennis van het mediumschap dat ze er nog zijn alleen niet meer in hun stoffelijke vorm. Ik mis ze maar ik weet dat ik altijd in contact kan komen. Soms weet ik dat ze bij mij zijn, Ik voel ze en dan weet ik ineens wat ik moet zeggen of doen. Of ze geven teken. Bij mij is dat een vlinder de Atlanta. Ik zie ze op de vreemdste plekken en tijden en ook buiten het seizoen.

Ook jij kunt de tekens waarnemen als je denkt aan jouw overleden dierbare. Let maar eens op de tekens die je krijgt. Het kan van alles zijn. Een veertje, een lamp die plotseling knippert, een mooie steen die je vind op de weg misschien hoor je zelfs wel een stem. Stel je open voor alles.

Een medium is de boodschapper tussen jou en jouw overleden dierbaren.

 

                                                                  

 

Posted in Uncategorized | Comments Off on Boodschappen en tekens vanuit de spirituele wereld

Weer thuiskomen bij jezelf en wat voelt dat vertrouwt

Posted in Uncategorized | Comments Off on Weer thuiskomen bij jezelf en wat voelt dat vertrouwt

In je eigen kracht gaan staan!

Ik heb ook soms moeite om in mijn eigen kracht te gaan staan. Toch deed ik het laatst en het voelde zo goed. De energie ging stromen en ik voelde het door heel mijn lichaam.

Bij mij gaat de energie stromen als ik mijn onzekerheid loslaat. Het loslaten van ik ben niet goed genoeg. Of zal het straks wel goed gaan? En wat als ik een fout maak? Of dat het niet klopt wat ik doorgeef of zeg?

En dan gebeurd het. Ik krijg niet de herkenning maar ik ga door. Ik laat het los en ik raak niet in paniek. En dan voel ik het. Ik voel mij sterker worden en de energie stroomt door mijn lichaam. Ik voel het en ook de anderen voelen de energie.

Nu sta ik in mijn kracht! En de woorden stromen net als mijn energie. Er gebeurd wat bij mij en ter gelijkertijd ook bij de ander. Er vind een verandering in mij plaats maar ook bij de ander.

Dat gebeurd als ik in mijn eigen kracht ga staan. Maar ook bij jou, als jij durft in  je eigen kracht te gaan staan!

Loslaten is het hierbij het sleutelwoord.

 

Posted in Uncategorized | Comments Off on In je eigen kracht gaan staan!

Niets hoeft. Je hoeft Niets.


Vandaag wil ik een nieuwe blog schrijven. Maar mijn inspiratie is ver te zoeken. Eerst baalde ik ervan. Maar toen ik bij mijzelf ging invoelen kwam het woord niets naar boven. Als er niets is hoef je je dus niet druk te maken om iets. Want er is niets om je druk over te maken.

Als je aan het moment van niets toegeeft en je gaat erin staan. Geeft het je rust. Een rust moment waarin niets hoeft. Niets geeft dus  rust. Want jij hoeft niets.

Waarom zou je altijd maar van alles moeten? Wij mensen, ook ik, moeten zoveel van ons zelf.  Je hoeft niet altijd te presteren. Ook als er even niets is bij jou. draait de wereld  gewoon door. Jij kunt je gerust ontspannen.

Als er bij jou zo moment is van niets. Voel  dan wat het met je doet het niets. Voel je je geeriteerd, onrustig en zelfs boos, ga er gewoon in mee. En Accepteer dat gevoel.

GEEFT NIETS MAG BEST

En kijk of je ontspanning in dat gevoel kunt vinden. Je zult merken na een tijdje dat als het je lukt,  je deze momenten van niets gaat koesteren.

Dus dit artikel gaat over het NIETS. (-;

Posted in Uncategorized | Comments Off on Niets hoeft. Je hoeft Niets.

Leef!

Vandaag kreeg ik  inspiratie door het nummer van Andre Hazes junior  LEEF.

Leef! alsof het je laatste dag is.

Doen wij dit eigenlijk? ik moet aan mijzelf bekennen dat ik soms het gevoel heb dat ik geleefd wordt dan dat ik leef.

Hoe zou dat anders kunnen? Pak momenten op de dag om even iets voor jezelf te doen. Dat hoeven geen uren te zijn. Een paar minuten al kunnen je  die energie boots geven die je op dat moment nodig hebt.

Loop weg van je bureau of van waarmee je bezig bent. Stap uit het moment en creeer je eigen moment. Denk aan iets leuks. Maak in je telefoon een notitie van iets wat jou aan het lachen heeft gemaakt. bel je vriendin, vriend of vrienden en plan een afspraak. Kijk katten filmpjes of een leuke film op tv. Ga naar buiten, zoek daar je rust of zoek juist de gezelligheid op van een kroeg. Maak plannen, creëer, je hoeft ze niet eens uit te voeren.

Maar als je zo bezig bent, zo in het leven staat. dan Leef je echt. Je beleeft en benut je  leven zonder het gevoel te hebben dat het door je vingers glipt. Jij hebt de controle over het leven.

  

Posted in Uncategorized | Comments Off on Leef!

Spiegels van de ziel

wat kan je veel leren als je in de spiegel durft te kijken de spiegel van je ziel. Je zult zien dat er wat barsten in staan bij de ene persoon , diepe groeven en bij de ander lichte krasjes. Dit zijn de beschadigingen die je in je leven hebt opgelopen. Ook ik heb gekeken en doe dit nog steeds.

De confrontatie met je eigen pijn aangaan is de eerste stap. Jezelf durven te omarmen met je eigen pijn. Durven loslaten van wat er mis ging. En nog wel eens gaat. Fouten maken dat doet iedereen en dat is niet erg.

Als je maar blijft geloven in jezelf , blijft leren, blijft ontdekken. Dan krijg je zo veel nieuwe inzichten. En zie je dat het leven ook heel mooi kan zijn. Je durft weer met de stroom mee te gaan, in plaats van er tegen te vechten.

Neem je eigen verantwoordelijkheid voor de dingen die er gebeuren. Doe dit echter zonder oordeel naar je zelf. Ik leerde deze tekst van een liefdevol persoon het is een soort mantra voor mij geworden. En geeft mij een lichter gevoel.  Maar, je moet er wel zelf in geloven! Bij elke keer dat er iets mis of verkeerd gaat zeg ik.

Geeft niets mag best!DSC_6279

 

 

Posted in Uncategorized | Comments Off on Spiegels van de ziel

Spiritualiteit volgens de Dalai Lama

Spiritualiteit is meer dan alleen het uitvoeren van rituelen

en het routinematig chanten van mantra`s

het vergt ook diep inzicht in de leer, discipline en oefening.

De Dalai Lama

 DSC_6279

Posted in Uncategorized | Comments Off on Spiritualiteit volgens de Dalai Lama

Spiritualiteit en Bewustzijn

Ik ben spiritueel dus ik zweef? Nee, Spiritualiteit is niet zweven. Spiritualiteit is het zijn in het hier en nu. Het Bewust leven en beleven. wetend dat er meer is.

Spiritueel bewustzijn is mooi maar geeft je ook meer verantwoording,voor je handelen, je denken en doen. Als je spiritueel bewust bent doe je dingen niet zonder na te denken. Je handelt vanuit je hart en ziel.

Dit is niet altijd de gemakkelijkste weg en je kan je hierbij ook heel eenzaam voelen. Niet begrepen worden door de wereld om je heen. En jij begrijpt de wereld soms ook niet meer.

Blijf bij jezelf,  vertrouw er op dat je ziel weet wat goed voor jou is. Je kunt dit bij jezelf voelen. Voor mij voelt het als thuiskomen. Een warm gevoel en zoveel liefde, bijna niet te beschrijven. Het voelt voor iedereen anders. Maar ik geloof dat iedereen wel eens dit gevoel van thuiskomen heeft beleeft. bijvoorbeeld op een moeilijk moment in je leven waarover je een  besluit moest nemen en je daarvoor koos, omdat je voelde dat dit goed was.

Dat was je ziel die sprak.

 

Posted in Uncategorized | Comments Off on Spiritualiteit en Bewustzijn

Vind de antwoorden op je vragen bij jezelf

Hoe vind je de antwoorden op je vragen?

Deze vind je bij jezelf en door stil te worden van binnen. Maar hoe wordt je nu stil van binnen?

Vind een plek in huis waar je alleen kunt zijn en niet gestoord word. Brand wierook of als je daar niet van houd een kaars. Leg naast je een pen en papier. Ga rustig zitten. niet liggen want dan is de kans groot dat je in slaap valt en kan je bovendien niet met beide voeten op de vloer zijn. En dat is wel belangrijk.

Adem diep in en uit. Leg je ene hand op je borst en de ander op je buik. Terwijl je in en uit ademt probeer je te tellen van 1 tot 10. Elke keer dat je gedachten afdwaalt begin je weer opnieuw. Je voelt dat je langzaam leeg wordt van binnen. Dan stel je je vraag. Hardop of in jezelf. Daarmee anker je de vraag. Laat hem daarna weer los. Adem nog een paar keer in en uit. En doe dan je ogen open, schrijf op wat je binnenkrijgt. Let niet op je taalgebruik maar schrijf gewoon alles op.  Lees het en je vind je antwoord.

het kan zijn dat het de eerste keer nog niet lukt omdat je eigen gedachten er tussen komen. Blijf oefenen, dan zul je zien dat het echt werkt. vertrouw hierbij op jezelf  en je innerlijk weten, innerlijke stem,  wijsheid of hoe jij het ook wilt noemen.

 

Posted in Uncategorized | Comments Off on Vind de antwoorden op je vragen bij jezelf

Je kunt steeds weer opnieuw beginnen

Als er iets gebeurd in je dagelijkse leven heb je even de kracht niet meer om verder te gaan. Je blijft even stil staan.

En dan opeens zegt je eigen innerlijke stem ik wil nu verder gaan en niet meer stil blijven staan.

Je pakt de draad weer op en ontmoet hierbij lieve en warme mensen die je helpen op je pad met hun goede wensen.

Je leert weer bij en weet wat je kan. In je binnenste brand weer je eigen vlam.

Je bent weer thuis en daar ben je dan!

SAM_9616

Posted in Uncategorized | Comments Off on Je kunt steeds weer opnieuw beginnen