Boodschappen en tekens vanuit de spirituele wereld

Mijn ouders zijn beiden overleden mijn vader al zo 10 jaar geleden en mijn moeder 2 jaar geleden. Het voelt fijn dat ik weet met mijn kennis van het mediumschap dat ze er nog zijn alleen niet meer in hun stoffelijke vorm. Ik mis ze maar ik weet dat ik altijd in met ze in contact kan komen. Soms weet ik dat ze bij mij zijn, Ik voel ze en dan weet ik ineens wat ik moet zeggen of doen. Of ze geven een teken. Bij mij is dat een vlinder de Atlanta. Ik zie ze op de vreemdste plekken en tijden en ook buiten het seizoen.

Ook jij kunt de tekens waarnemen als je denkt aan jouw overleden dierbare. Let maar eens op de tekens die je krijgt. Het kan van alles zijn. Een veertje, een lamp die plotseling knippert, een mooie steen die je vind op de weg misschien hoor je zelfs wel een stem. Stel je open voor alles.

Een medium is de boodschapper tussen jou en jouw overleden dierbaren.

 

                                                                  

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.