Mediumschap

Mijn ouders zijn beiden overleden mijn vader al zo 10 jaar geleden en mijn moeder 2 jaar geleden. Het voelt fijn dat ik weet met mijn kennis van het mediumschap dat ze er nog zijn alleen niet meer in hun stoffelijke vorm. Ik mis ze maar ik weet dat ik altijd in contact kan komen. Soms weet ik dat ze bij mij zijn, Ik voel ze en dan weet ik ineens wat ik moet zeggen of doen. Of ze geven tekens bij mij is dat een vlinder de Atlanta. Ik zie ze op de vreemdste plekken en tijden en ook buiten het seizoen.

Ook jij kunt de tekens waarnemen als je denkt aan jouw overleden dierbare. Let maar eens op tekens die je ziet op je pad. Soms komen er tekens vaker langs.

Een medium is de boodschapper tussen jou en jouw overleden dierbaren. Het is niet altijd zo dat diegene die jij graag wilt ook altijd bij het medium doorkomt. Soms komt er iemand anders die je misschien niet verwacht maar toch voor jou een boodschap heeft.

 

                                                                  

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.