In je eigen kracht gaan staan!

Ik heb ook soms moeite om in mijn eigen kracht te gaan staan. Toch deed ik het laatst en het voelde zo goed. De energie ging stromen en ik voelde het door heel mijn lichaam.

Bij mij gaat de energie stromen als ik mijn onzekerheid loslaat. Het loslaten van ik ben niet goed genoeg. Of zal het straks wel goed gaan? En wat als ik een fout maak? Of dat het niet klopt wat ik doorgeef of zeg?

En dan gebeurd het. Ik krijg niet de herkenning maar ik ga door. Ik laat het los en ik raak niet in paniek. En dan voel ik het. Ik voel mij sterker worden en de energie stroomt door mijn lichaam. Ik voel het en ook de anderen voelen de energie.

Nu sta ik in mijn kracht! En de woorden stromen net als mijn energie. Er gebeurd wat bij mij en ter gelijkertijd ook bij de ander. Er vind een verandering in mij plaats maar ook bij de ander.

Dat gebeurd als ik in mijn eigen kracht ga staan. Maar ook bij jou, als jij durft in  je eigen kracht te gaan staan!

Loslaten is het hierbij het sleutelwoord.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.