Leef!

Vandaag kreeg ik  inspiratie door het nummer van Andre Hazes junior  LEEF.

Leef! alsof het je laatste dag is.

Doen wij dit eigenlijk? ik moet aan mijzelf bekennen dat ik soms het gevoel heb dat ik geleefd wordt dan dat ik leef.

Hoe zou dat anders kunnen? Pak momenten op de dag om even iets voor jezelf te doen. Dat hoeven geen uren te zijn. Een paar minuten al kunnen je  die energie boots geven die je op dat moment nodig hebt.

Loop weg van je bureau of van waarmee je bezig bent. Stap uit het moment en creeer je eigen moment. Denk aan iets leuks. Maak in je telefoon een notitie van iets wat jou aan het lachen heeft gemaakt. bel je vriendin, vriend of vrienden en plan een afspraak. Kijk katten filmpjes of een leuke film op tv. Ga naar buiten, zoek daar je rust of zoek juist de gezelligheid op van een kroeg. Maak plannen, creëer, je hoeft ze niet eens uit te voeren.

Maar als je zo bezig bent, zo in het leven staat. dan Leef je echt. Je beleeft en benut je  leven zonder het gevoel te hebben dat het door je vingers glipt. Jij hebt de controle over het leven.

  

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.