Spiritualiteit en Bewustzijn

Ik ben spiritueel dus ik zweef? Nee, Spiritualiteit is niet zweven. Spiritualiteit is het zijn in het hier en nu. Het Bewust leven en beleven. wetend dat er meer is.

Spiritueel bewustzijn is mooi maar geeft je ook meer verantwoording,voor je handelen, je denken en doen. Als je spiritueel bewust bent doe je dingen niet zonder na te denken. Je handelt vanuit je hart en ziel.

Dit is niet altijd de gemakkelijkste weg en je kan je hierbij ook heel eenzaam voelen. Niet begrepen worden door de wereld om je heen. En jij begrijpt de wereld soms ook niet meer.

Blijf bij jezelf,  vertrouw er op dat je ziel weet wat goed voor jou is. Je kunt dit bij jezelf voelen. Voor mij voelt het als thuiskomen. Een warm gevoel en zoveel liefde, bijna niet te beschrijven. Het voelt voor iedereen anders. Maar ik geloof dat iedereen wel eens dit gevoel van thuiskomen heeft beleeft. bijvoorbeeld op een moeilijk moment in je leven waarover je een  besluit moest nemen en je daarvoor koos, omdat je voelde dat dit goed was.

Dat was je ziel die sprak.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.