Ik ben hooggevoelig, wat nu?

Herken je dat,

Een Kriegelig wat onrustig en niet nader te omschrijven gevoel, bijvoorbeeld als je terug komt uit je werk of uit de stad.

Of op sommige momenten kan je je opeens zo moe voelen maar je weet niet waardoor dit nu komt. Of als je in een drukke omgeving bent heb je soms het gevoel dat er bijna letterlijk iemand aan je vastzit.

Dit zijn zomaar enkele voorbeelden van hooggevoelig zijn. Doordat je hooggevoelig bent, ben je ook meer beïnvloedbaar voor energieën van andere om je heen. Deze energieën kunnen je prikkelen en je een moe gevoel geven.

Als je hooggevoelig bent zitten er vaak gaten in je aura. Dat betekent eigenlijk dat je aura open staat. De aura bij hooggevoelige personen is al heel erg transparant en staat hierdoor ook vaker open.

Je kan je hiervoor afsluiten, door regelmatig door de dag heen je aura dicht te maken. Ik kan je dat leren.

Ook kan ik je helpen om te gaan met je hoogevoeligheid omdat het ook een mooie gave is. En je er heel veel mee kan doen!

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.