Durf je over te geven aan je angsten

Overgave

Durf jij te leven?

Wat heeft het leven jou te geven?

Er is zoveel te beleven in het leven.

Als jij je er aan over durft te geven.

 

Wat is overgave eigenlijk?

Overgave is het loslaten van je angsten. Bijvoorbeeld angst om alleen of eenzaam te zijn. Kijk eens naar jouw angsten, welke zijn dat?

Als je je angsten onder ogen durft te zien is dit al een eerste stap. De volgende stap is om ze aan te gaan. En daarmee begint ook het verwerkingsproces. Stap voor stap pak je zo je angsten aan. Het zal je innerlijke rust geven, als je bereidt bent om te werken aan je angsten. En zo kom je weer thuis bij jezelf.

Het leven wordt dan weer mooi en lichter. Het leven wordt weer een uitdaging i.p.v. een last. Het leven zal zijn ups en downs blijven houden. Maar als je weet hoe je je angsten kunt overwinnen, wordt het heel anders. En dan ga je de uitdaging aan!

De spirituele integratie behandeling kan je helpen bij het doorvoelen van je angsten.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.