Hoe zie jij jezelf? En wat wil je zien?

Hoe zie Jij jezelf? Of beter gezegd hoe wil je jezelf zien? Kijk eens in de spiegel, wat zie je? Dat wat je wilt zien, of dat wat er echt is? Durf naar jezelf te kijken. Er valt veel te ontdekken over jezelf.

Probeer, zonder kritiek en gedachtes over jezelf,  alleen maar met je gevoel, naar jezelf te kijken. Wat gebeurd er nu als je dit bij jezelf doet? Waarschijnlijk voel je wat ongemakkelijk. Probeer dat ongemakkelijke gevoel los te laten. En voel wat er nu naar boven komt.

Dit is je eigen IK, dit is wat je wezenlijk bent. Dit deel in jou dat je vergeten of onderdrukt hebt. Nu weet je wat je echt wilt. En wie je wilt zijn.

Als je weet hoe dat voelt is dat heel bevrijdend. Het zal niet meteen lukken. Het is een geleidelijk proces.

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.