Geleide meditatie

Meditatie is heilzaam voor je lichaam en je psyche. Je hoeft niet altijd in de lotus houding te zitten. Je kan overal mediteren.

Schrijf voor jezelf op waaraan je wilt werken of waarbij je inzicht wil krijgen en zoek een plek uit waar je je fijn voelt.

Dat kan zijn in een lekkere stoel, op de bank of zelfs in bed. Als je in slaap valt is dit helemaal niet erg. Je onderbewustzijn neemt het toch wel op.

Luister naar de cd en als die afgelopen is voel je bij jezelf na en maak aantekeningen. Wat voelde ik tijdens de meditatie en hoe voel ik mij nu na de meditatie? Het opschrijven van je ervaringen is heel leerzaam voor jezelf. Als je regelmatig mediteert zul je zien dat er dingen in jezelf en in je leven zullen veranderen.

Voor een goede geleide meditatie cd kan je het beste naar een newe age winkel gaan. Daar kun je ze vaak eerst beluisteren. Als je meerdere cd`s gaat aanschaffen, luister dan wel een langere tijd naar één dezelfde cd.

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.