Zuiveren van ruimtes op energetisch niveau

Als ik behandelingen geef werk ik op energetisch niveau. Dit houdt in dat ik met energieën werk. Daar zou ik heel moe van kunnen worden. Daarom sluit ik mijzelf tussen de behandelingen door even af.

Door even stil te zijn in mijzelf. B.v. door een korte meditatie en mijn aura dicht te maken. Je Aura dicht maken kan meerdere keren op een dag. Ook was ik mijn handen. Dit om de energie van de ander los te maken van mijn eigen energie.

Het zuiveren van mijn praktijk

Na elke behandeling reinig ik mijn praktijk om de energieën die vrij gekomen zijn op te ruimen. Zodat mijn volgende cliënt in een zuivere ruimte terecht komt. Hiervoor gebruik ik salie. Dat is er in verschillende vormen. Ik gebruik de esoterische olie in een brandertje. Je hebt ook gedroogte salie maar die is qua geur erg aanwezig. En dat is niet fijn voor mijn cliënten.

Andere ruimtes in je huis zuiveren

Mijn dochtertje is hoog sensitief en paranormaal begaafd en neemt zo het nodige aan energie met zich mee. Haar kamertje zuiver ik regelmatig met wierook, ruim voor ze naar haar bed gaat. Dit helpt haar bij het goed in slaap te komen.

De wierook die ik het zuiverste vind is de Nag Champa, deze is te koop in de meeste esoterische winkels. Je hebt het stokje ervan maar ik gebruik liever het kegeltje.  Hiervoor heb ik een speciaal doosje met een dekseltje, dat is wel zo veilig.

In haar kamer staat ook altijd een zoutlampje. Zoutkristal geeft goede energie af en zuivert. Zoutlampjes en zout kristallen staan bij ons in elke kamer. De steen Bergkristal is ook heel zuiverend.  Leg hem b.v. bij je bed of op een tafeltje in je kamer. Deze steen kan je ook bij je dragen als ketting.

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.