Invoelend vermogen

Mijn invoelend vermogen ontwikkeld zich in een steeds sneller tempo. En dat voelt goed.

Wat is nu eigenlijk  invoelend vermogen?

Als  iemand mij een hulpvraag stelt, dan voel ik in. Ik word dan stil van binnen en stem mij af op deze persoon. Hiermee krijg ik informatie door over de persoon en over de vraag. Dit kan van alles zijn.

Ik geef je inzicht en help je op weg. Ook kan ik invoelen welke behandeling voor jou op dat moment goed is. Dit natuurlijk in overleg.

Vragen over jouw toekomst en over hoeveel geld je gaat verdienen behandel ik niet.  Ik geef alleen advies over wat er nu speelt in je leven, omdat dat nu, op dit moment, als je bij mij komt het belangrijkste voor jou is. De toekomst verandert namelijk steeds. Omdat niet ik, maar jij  het zelf bepaalt! Het is jouw verantwoordelijkheid. Ik kan niet in jouw toekomst kijken.

Jij alleen kan jouw eigen toekomst veranderen!

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.