Loslaten van oude gedachtes en patronen

Nu is de tijd om je lost te weken van je oude gedachtes en patronen. Deze kosten je alleen maar energie en dragen niets meer bij. Vroeger had je ze misschien nodig om te overleven. Maar moet je nu nog overleven, of ga je in je kracht staan. Kies je voor jezelf en ga je bouwen  aan je nieuwe eigen energie.

De meeste lichamelijke klachten komen voort vanuit je oude gedachtes en patronen, waarmee je in dit leven leeft. Je draagt dit met je mee, hetzij bewust of onbewust . Die energie zet zich vast in het lichaam met alle gevolgen van dien. Schrijf eens voor jezelf op wat kost mij energie, en wat geeft mij energie. Moet ik op de overleven modus met de opvoeding van mijn kinderen en/of baan? Of ga ik nu voor mijzelf kiezen. En gun, maar vooral, geef ik mijzelf daar dan ook de tijd voor.

Kies nu voor jezelf. Ik weet, het is niet gemakkelijk, je hebt je deze manier van denken inmiddels al zo eigen gemaakt,  het geeft je ook een veilig gevoel. Kiezen voor een andere manier van denken is eng. Maar het geeft je zoveel meer energie en brengt je uiteindelijk tot dat wat je echt wilt.

Wat wil jij eigenlijk?

Ik kan jou hierbij ondersteunen.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.